ΑΠΟ ΤΟ ΕΠ'ΩΜΟΥ... ΣΤΟ "ΔΙ'ΕΥΧΩΝ"

                 Ο πρώην στρατιωτικός καί μάλιστα καριέρας ο Συνταγματάρχης (σε αποστρατία σήμερα) ο μάχιμος Ιωάννης Ψωμάς, που εχει υπηρετήσει σε πολλές υπηρεσίας, ενω υπήρξε εκ των καλυτέρων εκπροσώπων Τύπου των Ενόπλων Δυνάμεων, επί Αρχηγίας Φράγκου Φραγκούλη, μόλις αποστρατεύτηκε φόρεσε τα Τιμημένα Ράσα.
                  Εγκατέλειψε την ένδοξη και τιμημένη στρατιωτική στολή και ντύθηκε την εξίσου ένδοξη καί τιμημένη στολή (ας μου επιτραπεί αυτή η ονομασία...) του Ιερέα.
                  Μόλις πρίν λίγες ημέρες στο Ροτερνταμ στην Ολλανδία ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης  κ. Αθηναγόρας χειροτόνησε σε διάκονο τον π. Ιωάννη Ψωμά και λίγο αργότερα εγινε Πρεσβύτερος. Πήρε τόν επόμενο βαθμό της Εκκλησίας μας.
                Κατά την είς Διάκονο χειροτονία του πρώην Συνταγματάρχη και νύν ιερέα π. Ιωάννη Ψωμά, ο Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας τού είπε το καλώς ήλθες με αυτά τα λόγια.
                 Κι'εγώ με τήν σειρά μου, αφού συγχαρώ τον Συνταγματάρχη για την ιερωσύνη του, αναφωνώ.
                Α  Ξ  Ι  Ο  Σ



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά