ΑΠΟ ΤΟ ΕΠ'ΩΜΟΥ... ΣΤΟ "ΔΙ'ΕΥΧΩΝ"

                 Ο πρώην στρατιωτικός καί μάλιστα καριέρας ο Συνταγματάρχης (σε αποστρατία σήμερα) ο μάχιμος Ιωάννης Ψωμάς, που εχει υπηρετήσει σε πολλές υπηρεσίας, ενω υπήρξε εκ των καλυτέρων εκπροσώπων Τύπου των Ενόπλων Δυνάμεων, επί Αρχηγίας Φράγκου Φραγκούλη, μόλις αποστρατεύτηκε φόρεσε τα Τιμημένα Ράσα.
                  Εγκατέλειψε την ένδοξη και τιμημένη στρατιωτική στολή και ντύθηκε την εξίσου ένδοξη καί τιμημένη στολή (ας μου επιτραπεί αυτή η ονομασία...) του Ιερέα.
                  Μόλις πρίν λίγες ημέρες στο Ροτερνταμ στην Ολλανδία ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης  κ. Αθηναγόρας χειροτόνησε σε διάκονο τον π. Ιωάννη Ψωμά και λίγο αργότερα εγινε Πρεσβύτερος. Πήρε τόν επόμενο βαθμό της Εκκλησίας μας.
                Κατά την είς Διάκονο χειροτονία του πρώην Συνταγματάρχη και νύν ιερέα π. Ιωάννη Ψωμά, ο Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας τού είπε το καλώς ήλθες με αυτά τα λόγια.
                 Κι'εγώ με τήν σειρά μου, αφού συγχαρώ τον Συνταγματάρχη για την ιερωσύνη του, αναφωνώ.
                Α  Ξ  Ι  Ο  ΣShare on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου