Έναρξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ

Έναρξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ.
  Την 8 Μαΐου 17 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.
Έναρξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ.
  Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 3 εβδομάδων, συμμετέχουν 28 σπουδαστές. Οι σπουδαστές είναι Έλληνες και αλλοδαποί, από την Αρμενία, τη Γερμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία, την Κένυα, την Κίνα και τη Νιγηρία, στρατιωτικοί, στελέχη σωμάτων ασφαλείας καθώς και ιδιώτες.
 Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν 60 περιόδους θεωρητικών αντικειμένων, κατά τις οποίες θα αναπτυχθούν λεπτομερώς, βασικά θέματα που αφορούν τον ΟΗΕ, τις επιχειρήσεις που διεξάγει καθώς και τα καθήκοντα των στρατιωτικών παρατηρητών του ΟΗΕ. Επιπλέον οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ΤΑΜΣ, όπου θα εξεταστούν επεισόδια στα οποία μπορεί να συμμετάσχει ένας στρατιωτικός παρατηρητής του ΟΗΕ.
  Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετάσχουν επιπλέον σε μια σειρά πολιτιστικών δραστηριοτήτων, και εκτός των άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Οχυρό «Ρούπελ», τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας καθώς και το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
  Το ΠΚΕΕΥΕ καλοσωρίζει τους σπουδαστές και τους εύχεται καλή εκπαίδευση.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου