Ευχαριστήριο ΠΑΣΥΣΕΚ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ ¨AsiaQuest: Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον άνθρωπο¨, όπου έλαβε χώρα στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητήριου Άρτας, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), θέλουν να ευχαριστήσουν το Δήμο Αρταίων και το Επιμελητήριο Άρτας για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, όπως επίσης τον  Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και την  Θεοδώρα Μπίτση, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου για να παρουσιάσουν στην πόλη της Άρτας το ντοκιμαντέρ και το έργο που παράγουν εντός και εκτός συνόρων της Ελλάδος, με σκοπό την ανάδειξη του εθελοντισμού
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου