Λειτουργία Γραφείου Στήριξης Οπλιτών της Πολεμικής Αεροπορίας


Λειτουργία Γραφείου Στήριξης Οπλιτών της Πολεμικής ΑεροπορίαςΣτο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου 4361/2016, άρθρου 20, ξεκίνησε η λειτουργία του Γραφείου Στήριξης Οπλιτών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Σκοπός λειτουργίας του Γραφείου είναι η στήριξη των οπλιτών κατά τη διάρκεια της θητείας τους, με:
  • Παροχή συναισθηματικής/ψυχολογικής στήριξης μέσα από τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας.
  • Καταγραφή και αξιολόγηση τηλεφωνικών ή έγγραφων καταγγελιών οπλιτών.
Η λειτουργία του Γραφείου Στήριξης Οπλιτών δεν τροποποιεί, καταργεί ή με οποιονδήποτε τρόπο επηρεάζει τις διαδικασίες ιεραρχικής προώθησης αναφορών και παραπόνων και του χειρισμού τους κατά τις κείμενες διαδικασίες.
Το Γραφείο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ, στα τηλέφωνα 8001119253 (από σταθερό τηλέφωνο χωρίς χρέωση) και 2106526633 (από κινητό τηλέφωνο με χρέωση) και στο e-mail gso@haf.gr .
Για τις ώρες μη λειτουργίας του Γραφείου Στήριξης Οπλιτών, υπενθυμίζεται η παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας για τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, από την Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης και Παρέμβασης σε Κρίση (επικοινωνία: 8001145551,-2,-3, από σταθερό τηλέφωνο χωρίς χρέωση και 2108105068, 2105574121, με αστική χρέωση).
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά