ΓΕΠΣ: Έχουμε ΑΡΙΣΤΟ προσωπικό το οποίο παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία διατηρεί το υψηλό επίπεδο του Στρατού μας!


Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Αρκάς Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος επισκέφτηκε  την Τρίτη 28 Ιουνιου  τις Μονάδες του Στρατού στην Τρίπολη.
Επισκέφτηκε την
  IV Μεραρχία, μετά το 11ο ΣΠ και το στρατιωτικό νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις , συνομίλησε με το προσωπικό και μετέφερε τις κατευθύνσεις  του Αρχηγού  Στρατού.
Ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη
  και τον Δήμαρχο Τρίπολης για τα προβλήματα από τις πρόσφατες πλημμύρες και  εξέτασαν τη δυνατότητα  συνεισφοράς  του στρατού  για την αποκατάσταση των προβλημάτων και την παροχή βοήθειας στους πληγέντες από τις πλημμύρες.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε και τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας όπου είχαν μια σύντομη συζήτηση.

Ο ΓΕΠΣ κ. Ηλιόπουλος σε συνέντευξη που μας παραχώρησε
  ανέφερε  ότι ο Στρατός Ξηράς διατηρεί υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής  ετοιμότητας  και έχει τη δυνατότητα αντιμετώπισης  κάθε  απειλής κατά της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας.

"Έχουμε ΑΡΙΣΤΟ  προσωπικό το οποίο  παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία διατηρεί  το υψηλό  επίπεδο του  Στρατού μας!" Από τις επισκέψεις του σε σχηματισμούς στην Ελλάδα μας είπε ότι προβλήματα υπάρχουν όπως υπήρχαν πάντα   αλλά τα προβλήματα επιλύονται με προτεραιοποίηση και στοχευμένες δράσεις  ώστε να μην επηρεαστεί η επιχειρησιακή μας ετοιμότητα. Τόνισε ιδιαίτερα την πρωτοβουλία του προσωπικού  σε όλα τα  επίπεδα που  βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα και έτσι εξοικονομούν χρήματα. Όσον αφορά προσωπικά προβλήματα του στρατιωτικού προσωπικού είπε ότι  η ηγεσία έχει εγκαταστήσει  δίαυλο επικοινωνίας για  όποιον το επιθυμεί και στο πλαίσιο των υπαρχόντων διαταγών επιλύονται.
Για το στρατόπεδο της Τρίπολης είπε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον τόπο .





ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟ: ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά