Λαμπρές εκδηλώσεις για τις Εορτές από την 88 ΣΔΙ ‘’ΛΗΜΝΟΣ’’

13
“Ένα λαμπερό και γιορτινό απόγευμα πέρασαν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 20/12 στη Λ.Α.Φ. Μύρινας. Ο περίβολος της Λέσχης ήταν όμορφα στολισμένος ενώ παιχνίδια – διαγωνισμοί-face painting απασχολούσαν τα παιδιά που ανυπομονούσαν για τον ερχομό του Αϊ – Βασίλη. Η Στρατιωτική Μουσική έπαιζε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ενώ κεράσματα προσφέρθηκαν στα παιδιά. Το άναμμα του δέντρου συνοδεύτηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό. Ο Αϊ Βασίλης κατάφερε να μοιράσει δώρα και στα 190 παιδιά! Τα χαμόγελα και οι ευχές κυριαρχούσαν ανάμεσα στις παρέες !
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν και την επόμενη μέρα ,με τη Στρατιωτική Μουσική να παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια διασχίζοντας την αγορά της Μύρινας προκαλώντας την έκπληξη και τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων.
*Οι φωτογραφίες του Μάνου Σπαρή
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15 16 17 18


http://www.limnosreport.gr/archives/57276  

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά