Θα δοθούν ισότιμα οι άδειες όσων υπηρετούν στην Ειρηνευτική Δύναμη του Κοσσόβου;


Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

 

              Όπως μας ενημέρωσαν μέλη μας, που υπηρετούν στην Ειρηνευτική Δύναμη του Κοσσόβου, παρ΄ ότι με σηματική αλληλογραφία δόθηκε από τον κ. ΥΕΘΑ προς τα Γενικά Επιτελεία και μέσω αυτών κατ΄ επέκταση προς όλες τις υφιστάμενες Διοικήσεις, να δοθούν εορταστικές άδειες σε συγκεκριμένες περιόδους, εν τούτοις στους υπηρετούντες στην Ειρηνευτική Δύναμη Κοσσόβου φέρεται ότι τούτο δεν πρόκειται να τηρηθεί, αλλά η διάσπαση των περιόδων σε τέσσερις (4), με αποτέλεσμα στελέχη να τύχουν να απομακρυνθούν από το Κόσσοβο και να βρεθούν με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα όχι κατά τις Άγιες εορταστικές ημέρες, που η οικογένεια έχει πραγματική ανάγκη την ένωση των αγαπημένων προσώπων της, αλλά σε ημέρες εκτός εορτών.

 

              Η εν λόγω διάσπαση επιφέρει δραματική ψυχολογική φόρτιση στα στελέχη που τυχόν θα περιληφθούν στην εκτός εορτών χρονική περίοδο και επιτείνουν το αίσθημα αδικίας και ανισότητας που σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει.

 

              Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στη μέριμνα του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας, και την επίλυση τυχόν εκ παραδρομής δημιουργηθέντος προβλήματος.

 

              Με σεβασμό.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Ράλλης Κωνσταντίνος
Αντισυνταγματάρχης (ΥΠ)
6947616547

 

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά