Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Οι στρατιωτικοί του Ηρακλείου στην Θεσσαλονίκη


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΡ.)στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΡ.) θα δώσει δυναμικά το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 90ής Δ.Ε.Θ., μαζί με την ΠΟΜΕΝΣ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Η παρουσία μας αποτελεί έμπρακτη στήριξη στις δίκαιες διεκδικήσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι στρατιωτικοί απαιτούμε λύσεις στα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

1️⃣ Επέκταση της 5ετίας σε 7ετία.

2️⃣ Θέσπιση οικονομικής αποζημίωσης 5νθημέρου.

3️⃣ Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού.

4️⃣ Κατάργηση του 2% της εισφοράς αλληλεγγύης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΡ., ως μέλος της ΠΟΜΕΝΣ, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εκπροσωπώντας τους στρατιωτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και μεταφέροντας τη φωνή και τις αγωνίες των συναδέλφων μας.

Από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, διεκδικούμε όσα δικαιούμαστε!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

Η φωνή των στρατιωτικών πρέπει να ακουστεί δυνατά!
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 $type={blogger} :

Δημοσίευση σχολίου