Στρατιωτικά θέματα και άλλα πολλά.. Ένοπλες Δυνάμεις, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Εθνικά, Εκδηλώσεις

Αλεξανδρούπολη: Ατύχημα στο πεδίο βολής Αετού - Στο νοσοκομείο ιδιώτης χειριστής drone




e-evros.gr
ΕΛΛΑΔΑ
1'

ΣΧΟΛΙΑΣΕ




Σοβαρό ατύχημα συνέβη χθες βράδυ στον χώρο του πεδίου βολής Αετού στην Αλεξανδρούπολη στο περιθώριο των προετοιμασιών για τη λήξη της άσκησης "Αίσιος Οιωνός".


Στη φετινή τελική φάση της άσκησης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη και θα παραβρεθεί και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόκειται να συμμετάσχουν και πολλά drones, καθώς και μέσα anti-drones.






Όπως αναφέρει το e-evros.gr, στο πλαίσιο αυτό, πολλοί ιδιώτες, εργαζόμενοι σε εταιρείες που θα παρουσιάσουν τα drones στην άσκηση, βρίσκονται ήδη στην περιοχή και προετοιμάζονται για την τελική φάση. Δυστυχώς, ένας από αυτούς που βρισκόταν τις πρώτες βραδινές ώρες στο πεδίο βολής Αετού κατά τη διάρκεια της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από σκηνή και βρίσκεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


Share on Google Plus

About Newsroom

NEWSROOM STRATIOTIKA THEMATA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά