Βόλος: Ποιος είναι ο 51χρονος στρατιωτικός που υπέστη ανακοπή καρδιάς – Τη Πέμπτη το τελευταίο αντίο



Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Άνω Λεχωνίων η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 51χρονου Λάμπρου Τσιάμη, στρατιωτικού που υπηρετούσε σε μονάδα στις Σέρρες. 



Ο Λάμπρος Τσιάμης υπέστη ανακοπή καρδιάς χθες το απόγευμα, αφήνοντας πίσω του μια βαθιά πληγή στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του.Ο εκλιπών, πατέρας τριών παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σεβαστός στην κοινότητά του, ενώ η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν. Ο Λάμπρος Τσιάμης αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μαρία, τις δύο κόρες του, Ελένη και Χρυσή, τον γιο του Κωνσταντίνο, καθώς και τους γονείς του και τον αδερφό του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, όπου φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι αναμένεται να συγκεντρωθούν για να πουν το τελευταίο αντίο.

Ο ξαφνικός χαμός του 51χρονου στρατιωτικού έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στην οικογένειά του, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει την απώλεια ενός αγαπημένου συζύγου, πατέρα και φίλου. Η τοπική κοινωνία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος


The newspaper.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά