Μια στρατιωτικός στο Survivor


Στο φετινό survivor μια γυναίκα στρατιωτικός:


Γεσθημανή Κουτούζογλου
Ηλικία: 36 ετών
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Ιδιότητα: Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων
Κατάγεται από τη Δράμα και προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια καθώς έχει τρία αδέρφια. Η καθημερινότητα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το γυμναστήριο, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου. Ανήκει στις Ειδικές Δυνάμεις του στρατού, μία θέση που κατέκτησε μέσα από πολλές δυσκολίες.
I am a Survivor: Είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση του παιχνιδιού επιβίωσης, με επιμονή και ανταγωνιστικότητα. Άλλωστε η ζωή και το επάγγελμα της την έχουν κάνει ήδη Survivor!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά