Σκοτίνα: Νεκρός οπλίτης της Πολεμικής Αεροπορίας – Εντοπίστηκε λιπόθυμος

σε 1'
Σκοτίνα: Νεκρός οπλίτης της Πολεμικής Αεροπορίας – Εντοπίστηκε λιπόθυμος

Τον θάνατο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενός οπλίτη ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Την τελευταία του πνοή άφησε, το πρωί της Παρασκευής, ένας σμηνίτης (σ.σ. οπλίτης που υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία) στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας, στη Σκοτίνα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, βρέθηκε λιπόθυμος στη θέση εργασίας του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας.

Στη συνέχεια, διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Λιτοχωρίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τα αίτια του θανάτου να διερευνώνται.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, o Σμηνίτης Γ.Π., 23 ετών , ο οποίος υπηρετούσε στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Σκοτίνας, βρέθηκε λιπόθυμος στη θέση εργασίας του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας.

Διεκομίσθη άμεσα στο Κέντρο Υγείας Λιτοχωρίου, συνοδεία Νοσηλευτικού Προσωπικού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά