Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΔΒ Υποστράτηγος εα Κωστάκης Γεώργιος.


Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε ότι απεβίωσε την 10 Αυγούστου 2024 ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΔΒ Υποστράτηγος εα Κωστάκης Γεώργιος.

Η Εξόδιος Ακολουθία και η ταφή θα τελεστούν την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024, ωρα 11.00, στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Ο Υποστράτηγος Κωστάκης υπηρέτησε στις Διαβιβάσεις και στις Ειδικές Δυνάμεις, με πλούσιο έργο προσφοράς. Υπήρξε ένας εκ των πρωτεργατών της ίδρυσης του Συνδέσμου μας, αναλαμβάνοντας το ρόλο του ιδρυτικού μέλους και μέλους του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου. Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας: https://www.saadb.gr/pioi-eimaste/diatelesantes-proedroi/

Ηγήθηκε με επιτυχία πολλών σημαντικών πρωτοβουλιών, ενισχύοντας την αλληλεγγύη και το αίσθημα αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών μας. Η αφοσίωσή του στην ιστορία των Διαβιβάσεων ήταν ακλόνητη, χάρη και στις δικές του προσπάθειές, διασώσαμε πολύτιμα στοιχεία για το παρελθόν μας. Συγκεκριμένα εργάστηκε με ζήλο στην συγκέντρωση ιστορικών στοιχείων για την διατήρηση της ιστορικής μνήμης σε ότι αφορά τα παλαιά - ιστορικά Τάγματα Διαβιβάσεων.

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε ενεργά στις διάφορες δραστηριότητες του συλλόγου μας. Λειτούργησε για τα τελευταία διοικητικά συμβούλια ως μέντορας προσφέροντας ανιδιοτελώς τις συμβουλές του και την σοφία του επ' ωφελεία των συναδέλφων. 
Ως ένδειξη αναγνώρισης της συνολικής συνεισφοράς του, ο Σύνδεσμος τον τίμησε προσφέροντάς του ένα πιστό αντίγραφο της κεφαλής του Ερμή, συμβολίζοντας όχι μόνο την επικοινωνία και τις Διαβιβάσεις, αλλά και τη σοφία και την ευρηματικότητά του.

Ο Σύνδεσμος Διαβιβάσεων εκφράζει την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.  
Ο Θεός να τον αναπαύσει.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά