Συμμετοχή Προσωπικού της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ στον Διαγωνισμό Ελεύθερων Σκοπευτών «SNIPERS FEST-24»





Από την Τρίτη 02 έως την Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024, προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, συμμετείχε στον διεθνή στρατιωτικό διαγωνισμό Ελεύθερων Σκοπευτών «SNIPERS FEST-24», που πραγματοποιήθηκε στην Rulka της Λιθουανίας και διοργανώθηκε από το Κέντρο Εκπαίδευσης «Major Juozas Luksa» των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιθουανίας.

Το ζεύγος Ελεύθερων Σκοπευτών της ΔΕΠ κατέκτησε την 9η θέση ανάμεσα σε 27 συμμετέχοντα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ, αντανακλώντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματισμού του προσωπικού των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων – Ειδικών Δυνάμεων (ΔΕΕ-ΕΔ) της χώρας μας.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών, καθώς και η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των Ελεύθερων Σκοπευτών των συμμετεχουσών χωρών και η επαύξηση της μαχητικής ικανότητας και της διαλειτουργικότητάς τους.

1 του 5











Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά