Ο Διευθυντής ΔΔΒ-ΕΠ του ΓΕΣ στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense







ΗIDE είχε την τιμή να υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, την επίσκεψη του Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαβιβάσεων - Έρευνας & Πληροφορικής του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγου Εμμανουήλ Τσακανιά, με επιτελείς του.


Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, με ανώτατα στελέχη της εταιρείας υποδέχτηκαν τους επισκέπτες και τους ενημέρωσαν για τις δραστηριότητές της στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων και λύσεων που προσφέρει η IDE, στην εθνική και διεθνή αγορά συστημάτων επικοινωνιών, υβριδικών συστημάτων παροχής ισχύος και μη επανδρωμένων αεροχημάτων.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά