Σαμοθράκη: Πυροσβέστης ήταν ο άτυχος ψαροντουφεκάς


Σαμοθράκη: Πυροσβέστης ήταν ο άτυχος ψαροντουφεκάς – Κρατούνται οι δύο επιβαίνοντες του σκάφους
UNSPLASH.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο λιμάνι της Σαμοθράκης, με τη μητέρα του άτυχου ψαροντουφεκά να θρηνεί τον χαμό του παιιδιού της.

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η Σαμοθράκη, μετά τον θάνατο ενός πυροσβέστη, σε ηλικία μόλις 43 ετών, σήμερα το απόγευμα (03/06), όταν έπεσε πάνω του ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο Βούλγαροι οι οποίοι βρίσκονταν στο νησί, επίσης για ψάρεμα.


Μάλιστα, είχε σημαδούρα στο σημείο που ψάρευε και έπαιρνε πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr.



Οι δύο επιβαίνοντες του σκάφους, βουλγαρικής καταγωγής, έχουν συλληφθεί από το Λιμενικό και βρίσκονται στην Καμαριώτισσα. Η σορός του άτυχου 43χρονου μεταφέρθηκε με το σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τη μητέρα του να θρηνεί τον χαμό του παιδιού της. Κοντά της και πολλοί κάτοικοι της Σαμοθράκης, οι οποίοι ήταν συγκλονισμένοι και με δάκρυα στα μάτια παρακολουθούσαν τη συντετριμμένη μητέρα.


Newsbomb.gr


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά