Ο Διοικητής της ΔΙΚΕ στον Δήμαρχο Γορτυνίας

 



Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης: 


Υποδέχτηκα τη Δευτέρα 13 Μαίου 2024 στο γραφείο μου τον Διοικητή της Διοίκησης Κέντρων (IV ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ) Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή.
Καλωσόρισα τον Στρατηγό, τον συγχάρηκα για την ανάληψη των καθηκόντων του στη θέση του Διοικητή της IV Μεραρχίας Πεζικού και τον ευχαρίστησα για την ιδιαίτερα τιμητική επίσκεψή του, στο Δημαρχείο Γορτυνίας.
Τον ενημέρωσα διεξοδικά για όλο το Δήμο Γορτυνίας, για την ιστορία του τόπου μας, συζητήσαμε διάφορα θέματα του Δήμου και εστιάσαμε κυρίως στο πρόγραμμα για τις περιπολίες του Στρατού καθόλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου σε όλη την περιοχή και κυρίως στο Μαίναλο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά