Κέντρο Υγείας Νευροκοπίου: Με οδηγούς του Στρατού μέχρι τις προκηρύξεις


Με οδηγούς από τον Ελληνικό Στρατό, που θα έχουν πιστοποιημένες γνώσεις στις πρώτες βοήθειες, θα ενισχυθούν οι οδηγοί ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας Νευροκοπίου. Αυτή ήταν και η θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Νευροκόπι ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, όταν τέθηκε το ζήτημα με τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών στο ΚΥ Νευροκοπίου, στη συνάντηση που έγινε με τον Δήμαρχο Νευροκοπίου, Ελευθέριο Ταμπουρίδη.
Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, Ησαΐας Χατζηκωνσταντίνου, είπε ότι αυτή είναι μια πρακτική που ήδη υλοποιείται στη Σαμοθράκη. «Εμείς από την πλευρά μας ως Δήμος, κάναμε ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να πιστοποιηθούν πολίτες του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, τόσο στη χρήση απινιδωτών όσο στις γνώσεις που τους είναι απαραίτητες αν χρειαστεί να λειτουργήσουν σαν οδηγοί στο Κέντρο Υγείας Νευροκοπίου, προκειμένου να στελεχώσουν αυτές τις θέσεις μέχρι να προκηρυχθούν θέσεις, είτε επικουρικού, είτε μόνιμου προσωπικού. Παράλληλα αυτή τη στιγμή υπάρχει η προοπτική προθήκης οδηγών από το Στρατό που συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας. Στελέχη του 518 ΤΠ, εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες και τώρα που θα λάβουν και πιστοποίηση, θα μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία στο Κέντρο Υγείας.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί


/xronikadramas.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά