Συντήρηση δρόμων στην Τήνο με απόφαση του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογιάννη

 




Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, διατίθεται το ποσό των 50.000 ευρώ για τη συντήρηση χωμάτινων δρόμων στην Τήνο, έπειτα από αίτημα του Δήμου Τήνου.

Τα έργα αφορούν σε δρόμους μήκους 16,3 χιλιομέτρων στο χωριό Στενή, 1,8 χιλιομέτρων στο δρομολόγιο Στενή - Άγιος Γεώργιος και 2,6 χιλιομέτρων στην περιοχή Βουρνά.

Παράλληλα, εγκρίνεται το αίτημα για τη διάθεση προσωπικού και μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων με σκοπό την εκτέλεση έργων οδοποιίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος περάτωσης των εργασιών ανέρχεται σε 24 εργάσιμες ημέρες.

Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε: 

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν βαθύτατα κοινωνικό πρόσημο και το αποδεικνύουν έμπρακτα, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη. Ανταποκρινόμενοι στο σχετικό αίτημα του Δήμου Τήνου, χρηματοδοτούμε τη συντήρηση χωμάτινων δρομολογίων του νησιού και συμβάλλουμε στην αναβάθμιση των υποδομών και την ενίσχυση της ευημερίας των κατοίκων και των επισκεπτών του.»

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά