Ηράκλειο: 26χρονη τουρίστρια κατήγγειλε πως τη βίασε 21χρονος στρατιώτης στη Χερσόνησο












Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 21χρονος στρατιώτης, καθώς μια 26χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, κατήγγειλε ότι την παρέσυρε σε μια παραλία της Χερσονήσου στο Ηράκλειο και την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή.

Όπως ισχυρίστηκε η 26χρονη, γνώρισε τον 21χρονο σε ένα μπαρ της περιοχής και, αφού διασκέδασαν μαζί, στη συνέχεια πήγαν στην παραλία όπου ο νεαρός Έλληνας προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, παρά την θέληση της.



Οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου εντόπισαν τον 21χρονο και τον συνέλαβαν, όμως και εκείνος κατέθεσε μήνυση εναντίον της Αγγλίδας για ψευδή μήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Έτσι, συνελήφθησαν και οι δύο και ο 21χρονος παραπέμφθηκε στον στρατιωτικό εισαγγελέα στα Χανιά κατηγορούμενος για βιασμό, ενώ η 26χρονη τουρίστρια θα εξεταστεί από ιατροδικαστή που θα διαπιστώσει αν υπήρξε βιασμός.

Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

/www.policenews.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά