Δέσμευση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις Ταυτότητες των Στρατιωτικών και την Είσοδο τους στα Γήπεδα

 

Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ),  είχε θεσμική συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτριο Παπαστεργίου.

Η ΠΟΜΕΝΣ σε συνέχεια της πρόσφατης επιστολής της  https://pomens.gr/enimerosi/epistoles/2415-pomens-deltia-tautotetas-kai-psephiakes-dynatotetes-sta-steleche-ton-e-d-apaitountai-lyseis επιμένει και διεκδικεί για την άμεση λύση στο χρόνιο και δίκαιο αίτημα όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών: 

Έκδοση δελτίων ταυτότητας όπως ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες – αξιοποιώντας όλες τις ψηφιακές δυνατότητες όπως τις απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες.


https://espeamth.gr/%ce%b4%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%8d-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%85/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά