Βραβείο για τον υπαξιωματικό από τον Βόλο που ξάπλωσε για να πατήσει ηλικιωμένη
Κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων στη Θεσσαλία και στο πλαίσιο του απεγκλωβισμού κατοίκων πλημμυρισμένων χωριών, ένας εκ των εκατοντάδων ανθρώπων που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις διάσωσης, δεν δίστασε να ξαπλώσει στις λάσπες για να βοηθήσει να πατήσουν σε στεγνό έδαφος υπερήλικοι που κατέβαιναν από βάρκες.
Όπως αναφέρει το enoplos.gr, πρόκειται για τον υπαξιωματικό του στρατού, Ευστάθιο Κοτρέτσο, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Την κίνηση αυτή που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, δημοσίευσε στο λογαριασμό του, στο twitter, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κ. Φλώρος.
Αυτό το μεγαλείο ψυχής, το υψηλό φρόνημα και την αίσθηση του καθήκοντος που επέδειξε ο κ. Κοτρέτσος τίμησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονομής των βραβείων επιχειρηματικότητας.
“Κάποιοι άνθρωποι με αυτοθυσία δίνουν λαμπρά παραδείγματα για όλους μας”, τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα πεζοναυτών που ήταν μαζί μου εκείνη την ημέρα γιατί με την στήριξη και την βοήθεια τους είμαι σήμερα εδώ. Αισθάνομαι ότι ένα μέρος του βραβείου ανήκει και σε εκείνους”, δήλωσε ο κ. Κοτρέτσος, ο οποίος υπηρετεί ως υπαξιωματικός στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖ «Μοράβας») στον Βόλο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά