Εκπαίδευση του Προσωπικού των Βρεφονηπιακών Σταθμών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο της μέριμνας για την ασφάλεια των τέκνων των στελεχών που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) του Στρατού Ξηράς και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) Δρ. Αντώνιο Αυγερινό, πραγματοποίησε πιστοποιημένη εκπαίδευση των στελεχών των ΒΝΣ ανά την επικράτεια, στη «Βασική Υποστήριξη Ζωής καθώς και στη Χρήση Αυτόματου Απινιδωτή ». 

Η παρεχόμενη εκπαίδευση από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μεταξύ άλλων περιέλαβε Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΑ) Ενηλίκου - Παιδιού – Βρέφους, Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) και Αντιμετώπιση πνιγμονής - Χειρισμός «Heimlich» Ενηλίκου - Παιδιού – Βρέφους. 

Η παραπάνω δράση εξασφαλίζει αφενός ένα ασφαλές περιβάλλον για τα τέκνα των στελεχών, αφετέρου αναβαθμίζει και πιστοποιεί τις επαγγελματικές ικανότητες και γνώσεις του προσωπικού των ΒΝΣ.
  

 #ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά