Με τιμή οι εκδηλώσεις σήμερα στη Λάρισα για τον εορτασμό της ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων








Με την επίσημη έπαρση – υποστολή Σημαίας στο Ηρώο της πόλης και με τη συμμετοχή της μουσικής 1ης Στρατιάς και τιμητικού στρατιωτικού τμήματος, ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη το πρωί οι εορτασμοί της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λάρισα.



Ακολούθησε η τέλεση της δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος. Ενώ μετά το τέλος της δοξολογίας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τη διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, Ζαφειρία Λούτσου. Τέλος αμέσως μετά η τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων, με την παρουσία αρχών και φορέων της πόλης.

Επιπρόσθετα στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας διοργανώνει μουσική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το απόγευμα και ώρα 19.30. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό που θα απευθύνει ο ανώτερος διοικητής φρουράς και αρχηγός ΤΑ, αντιπτέραρχος Γ. Φασούλας και θα ακολουθήσουν μουσικές εκδηλώσεις από τις ορχήστρες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ στη συνέχεια θα γίνει περιήγηση στον χώρο της έκθεσης ζωγραφικής και θα παρατεθεί μικροδεξίωση.

Δείτε βίντεο:











Δείτε φωτογραφίες:

           
Με τιμή οι εκδηλώσεις σήμερα στη Λάρισα για τον εορτασμό της ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων - Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά