Θεσσαλονίκη: Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στο στρατόπεδο «Νταλίπη» – Απόρρητο έγγραφο

Θεσσαλονίκη: Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στο στρατόπεδο «Νταλίπη» – Απόρρητο έγγραφο
Αποκαλυπτικό έγγραφο που έρχεται στη δημοσιότηταΣτο στόχαστρο «ακραίων στοιχείων» έχει μπει το στρατόπεδο «Νταλίπη», στην Καλαμαριά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει η εκπομπή Live News.

Στο στρατόπεδο στεγάζεται η σχολή Πολέμου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ σε ειδικό χώρο σταθμεύουν οι κλούβες των ΜΑΤ της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, φιλοξενούνται αξιωματικοί του ΝΑΤΟ από την Παρασκευή.
Απόρρητο έγγραφο με θέμα: «Μέτρα προστασίας εγκατάστασης»

Το απόρρητο έγγραφο, που επικαλείται το Live News, φέρει ημερομηνία 20 Οκτωβρίου 2023, την υπογραφή του γενικού αστυνομικού διευθυντή, υποστρατήγου Χρήστου Μπουλούμπαση και έχει ως θέμα: «Μέτρα προστασίας εγκατάστασης».

Το έγγραφο μεταξύ άλλων αναφέρει πως αστυνομικοί όλο το 24ωρο και ειδικότερα το διάστημα 22:00 έως 06:00, θα περιπολούν και θα επικεντρώνονται στα άτομα που κινούνται στη γύρω περιοχή, που ενδεχομένως να είναι ύποπτα. Παράλληλα, έχει εκπονηθεί επιχειρησιακή εφαρμογή αντιμετώπισης κινδύνου. Οι αστυνομικοί «να ενημερώνουν άμεσα για οποιοδήποτε περιστατικό στρέφεται κατά της ασφάλειας τους στο Κέντρο Επιχειρήσεων, για την ενεργοποίηση μηχανισμού αντίδρασης και διαχείρισης θεμάτων αρμοδιότητάς του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, στις αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης υπάρχει αυξημένη επαγρύπνηση λόγω της ειδικής κατάστασης που έχει περιέλθει και η Ελλάδα εξαιτίας του πολέμου Ισραήλ και Χαμάς.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά