Ο Νίκος Δένδιας στην τελετή καθέλκυσής της Φρεγάτας «Κίμων»

 Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 τη Γαλλία, όπου θα τον υποδεχθεί στην Αεροπορική Βάση Lann-Bihoué, ο ομόλογός του, Sébastien Lecornu (14.30 τοπική ώρα).

 

Εν συνεχεία, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της Naval Group στη Lorient, όπου θα τον υποδεχθεί ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και θα επιθεωρήσει τις εργασίες ναυπήγησης της Φρεγάτας «Νέαρχος» (15.15 τοπική ώρα).

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από τον Γάλλο ομόλογό του και τον Αρχηγό ΓΕΝ, θα επισκεφθεί ακολούθως τη Φρεγάτα «Κίμων» και θα παραστεί στην τελετή καθέλκυσής της (16.05 τοπική ώρα).

 

Ο κ. Δένδιας θα μεταβεί επίσης στη Βάση της Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας (FORFUSCO) στην περιοχή, στην οποία θα έχει διμερή συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας (17.05 τοπική ώρα).  

 

Τέλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί στο Ναυτικό Κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού στη Lorient, όπου θα συναντηθεί με τον Διοικητή και το  προσωπικό του (18.30 τοπική ώρα).  

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά