Η πρώτη πιλότος του Λιμενικού Σώματος είναι γεγονός!

Η πρώτη πιλότος του Λιμενικού Σώματος είναι γεγονός!


Λέγεται Ιωάννα Βλαντή, είναι Σημαιοφόρος ΛΣ και θα μείνει στην ιστορία ως η πρώτη χειρίστρια ελικοπτέρου του Λιμενικού Σώματος.
Από 3 Απριλίου έως 1 Σεπτεμβρίου 2023, η Ιωάννα ολοκλήρωσε επιτυχώς το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Χειριστών Ε/Π στη Σχολή Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια, Ημαθίας, ενώ στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού (Κοτρώνι), στη Μοίρα Ελικοπτέρων Λ.Σ., θα ακολουθήσει εξειδίκευσή της στον τύπο Eurocopter AS365 N3 Aegean Dauphin, ίδιο με τον τύπο Ε/Π που πετά το Λιμενικό.
Σαράντα τρία χρόνια μετά την πρώτη τους κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα, οι γυναίκες συναδέλφισσες αναλαμβάνουν δικαιωματικά και επάξια κάθε ρόλο και θέση, εργαζόμενες κάτω από τις ίδιες δύσκολες συνθήκες με τους άνδρες συναδέλφους τους.Συγχαίρουμε τη νεαρή συνάδελφο για την ιστορική «πρωτιά» της και ευελπιστούμε, σύντομα, να δούμε την πρώτη πιλότο και στα αεροσκάφη σταθερών πτερύγων του Λιμενικού.

Πηγή: limenikanea.gr


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά