Στην Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας η ΕΛΒΟ

 


Στην Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας η ΕΛΒΟ
Στην Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας η ΕΛΒΟ© Παρέχεται από: capital.gr

Τη θέση της στο εθνικό οικοσύστημα των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη και παραγωγή αμυντικού υλικού ενισχύει η ΕΛΒΟ 2020 Α.Ε. με την ένταξή της στην Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (ΕΕΛΕΑΑ). 

"Συμπληρώνοντας δυόμιση χρόνια από τη μετάβαση της εταιρίας στη νέα ιδιοκτησία και στην εκκίνηση της επαναλειτουργίας της και έχοντας λάβει τον Ιούλιο την πιστοποίηση του Ειδικού Κανονισμού Βιομηχανικής Ασφάλειας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρίας για σταθερή ανάπτυξη που να παράγει εθνικό μέρισμα και να συμβάλει στην εξυπηρέτηση των ελληνικών αναγκών άμυνας και πολιτικής προστασίας σε επίπεδο οχημάτων, καθώς και στη συνολική πρόοδο της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. Η ένταξή μας στην Ένωση βεβαιώνει τον σταθερό αυτό προσανατολισμό μας." σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος.

"Καλωσορίζουμε την ΕΛΒΟ, η οποία με την μακρόχρονη εμπειρία και τις ανανεωμένες και εξελιγμένες δυνατότητές της μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά την ελληνική βιομηχανία να τοποθετηθεί επιτυχώς στις προκλήσεις της νέας εποχής που διαμορφώνεται σε επίπεδο οχημάτων ειδικού σκοπού. Στόχος της Ένωσης είναι να δημιουργούμε συνθήκες που να υποβοηθούν τις 33 εταιρείες – μέλη μας στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και στην ανάπτυξη καινοτομίας με εξαγώγιμη αξία και ευελπιστούμε η ΕΛΒΟ να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη διαδικασία αυτή" δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΕΛΕΑΑ, κ. Παπάτσας.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά