Αφιερωμένος στους πεσόντες της Πολεμικής Αεροπορίας ο 9ος Δρόμος Αθανάτων

 


 φωτο: fb Δρόμος Αθανάτων


Ερχεται ο 9ος Δρόμος Αθανάτων στις 21 και στις 22 Οκτωβρίου 2023, ο οποίος είναι αφιερωμένος στους πεσόντες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η εκκίνηση του αγώνα αφορά τη διαδρομή ΤρίποληΣπάρτηΜυστρά και Καλαμάτα, θα γίνει στις 2 το μεσημέρι, στις 21 Οκτωβρίου 2023, στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης. Είναι ένας επίπονος και απαιτητικός αγώνας, 142 χλμ.Ταυτόχρονα, στις 21 Οκτωβρίου 2023, θα γίνει και ο 4ος αγώνας δρόμου, Βασιλιάς Λεωνίδας. Πρόκειται για αγώνα δρόμου, 80 χλμ., στην απόσταση Τρίπολη – Σπάρτη.
Οι δύο πιο πάνω δράσεις, έχουν να κάνουν με την τιμή και την αναγνώριση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Βασιλιά Λεωνίδα, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και του Παπαφλέσσα.


πηγη

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά