Ωρωπός: Νεκρή 70χρονη που παρασύρθηκε από άρμα μάχης

Υπέκυψε τελικώς στα τραύματα της η 70χρονη, η οποία το πρωί της Κυριακής παρασύρθηκε από άρμα μάχης που συμμετείχε στη στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων 23».

Σύμφωνα με το ant1news. gr, η ηλικιωμένη εκινείτο πεζή ανάμεσα σε φάλαγγα από άρματα μάχης που συμμετέχουν στην άσκηση "Παρμενίων 23", όταν παρασύρθηκε και χτυπήθηκε από ένα εξ αυτών, όταν προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από την Λεωφόρο Αθηνών της Σκάλας Ωρωπού στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", σε κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά