Στελέχη του Ελληνικού Στρατού έσβησαν τη φωτιά που ξέσπασε στο Στεφανοβίκειο
Φωτιά ξέσπασε στο Στεφανοβικειο το πρωί της Πέμπτης. Ειδικότερα, στις 11:30 και σε έκταση με χόρτα ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο Διοικητής του 307 ΠΕΒ Στρατοπέδου Στεφανοβικείου, Απόστολος Μπάρμπας και να αποστείλει στο σημείο, στελέχη του Ελληνικού Στράτου, οι οποίοι και προχώρησαν στην άμεση κατάσβεση της φωτιάς.
Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Στεφανοβικείου, Μανώλης Ντάγγαλος ο οποίος σε μήνυμά του ευχαρίστησε για τη βοήθεια και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευτυχώς προλάβαμε τα χειρότερα».Δείτε εικόνες:

https://www.thenewspaper.gr/


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά