Αναβάθμιση χώρων Στρατιωτικού Μουσείου Καλαμάτας απο την Περιφέρεια


Δύο προγραμματικές συμβάσεις για έργα στην Π.Ε. Μεσσηνίας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 8 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη σύμβαση είναι μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΥΑ Μεσσήνης (Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης) και ως αντικείμενο έχει τον εξοπλισμό νέας γεώτρησης στη θέση Παλιόλακα, της τοπικής κοινότητας Μαγγανιακού στην Δ.Ε. Ανδρούσας, προκειμένου να καλύψει υδρευτικές ανάγκες της εν λόγω κοινότητας, έργο με προϋπολογισμό 56.104,38 ευρώ.

Η δεύτερη προγραμματική σύμβαση είναι μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Μητρόπολης Μεσσηνίας, έχει προϋπολογισμό 12.000 ευρώ και αφορά σε εργασίες αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων του Στρατιωτικού Μουσείου Καλαμάτας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά