ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ στο ΔΣ/ΜΤΑ

Γνωρίζεται ότι η θητεία του ΔΣ/ΜΤΑ λήγει την 16 Δεκ. 2023. Σύμφωνα με το άρθρο 2 του νόμου ΑΝ.1988/39 (ΦΕΚ Α’414) «Περί ΜΤΑ», τα μέλη του υπόψη ΔΣ διορίζονται με απόφαση του κ. ΥΕΘΑ, μετά από πρόταση του ΑΑΣ για μία τριετία η οποία δύναται να παραταθεί ή να ανανεωθεί.
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το προαναφερόμενο άρθρο 2 του ανωτέρω νόμου για τις θέσεις των δύο (2) μερισματούχων μελών προβλέπεται βαθμός ανωτάτου ή ανωτέρου αξκού,με τον ένα εξ αυτών να είναι κατά προτίμηση ειδικότητας Οικονομικού.
Στα πλαίσια της ανωτέρω διαδικασίας, παρακαλούμε έως 1 Σεπ. 2023 να δηλώσετε τις επιθυμίες σας προς την ΕΑΑΑ (info@eaaa.gr), αναφέροντας βαθμό, ονοματεπώνυμο και Α.Δ.Τ., προκειμένου αυτές να περιέλθουν στη Β3/ΓΕΑ.
Σημειώνεται ότι, ότι πάγια θέση της ΕΑΑΑ, για την οποία έχει ζητήσει την τροποποίηση της σχετικής διάταξης του νόμου, είναι το μερισματούχο μέλος του ΔΣ του ΜΤΑ να είναι μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΑ και να προτείνεται από την ΕΑΑΑ προκειμένου να υπάρχει άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία για τα θέματα που αφορούν τους μερισματούχους.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά