Εκτινάχθηκε από την έκρηξη ελαστικού ο υπαξιωματικός – Μεταφέρθηκε στο ΓΝ ΛευκωσίαςΣτο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρεται ο υπαξιωματικός που τραυματίστηκε σε ατύχημα στην αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου της Πάφου, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.


Η μεταφορά του κρίθηκε επιβεβλημένη, αφού έχει διαπιστωθεί επηρεασμός ζωτικών οργάνων με αποτέλεσμα τη διασωλήνωσή του και την μεταφορά του στην πρωτεύουσα όπου θα μπορέσει να τύχει περαιτέρω εξειδικευμένης θεραπείας και αντιμετώπισης.


Ο 54χρονος Ελλαδίτης υπαξιωματικός που υπηρετεί στην αεροπορική στο αεροδρόμιο Πάφου, πατέρας τριών παιδιών, τραυματίστηκε κρίσιμα μετά από έκρηξη ελαστικού φορτηγού οχήματος της βάσης με το οποίο ασχολείτο.


Από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ότι μετά την έκρηξη του ελαστικού ο άτυχος στρατιωτικός εκτινάχθηκε προς τα πίσω και προσέκρουσε βίαια σε άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο δίπλα ακριβώς από το σημείο εργασίας του.Στον 54χρονο υπαξιωματικό παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο που διαθέτει η αεροπορική βάση στο Νοσοκομείο Πάφου. Αφού διασωληνώθηκε στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους γιατρούς.

Στον χώρο του ατυχήματος άρχισαν από την πρώτη στιγμή οι έρευνες και εξετάσεις για τα γεγονότα που οδήγησαν στην σοβαρή αυτή κατάσταση, με το Υπουργείο Άμυνας να διατάσσει έρευνα αμέσως μόλις έγινε γνωστό το σοβαρό ατύχημα.

www.philenews.comShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά