Υπογράφηκε η μελέτη για την κατασκευή της νέας Ναυτικής Βάσης στον ΑλμυρόEγκρίθηκε από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά η σκοπιμότητα εκπόνησης και η διαδικασία δημοπράτησης της μελέτης για την νέα Ναυτική Βάση στη θέση Αγιος Ιωάννης του Αλμυρού. Σύμφωνα με την Νομική Σύμβουλο Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Έλενα Ράπτη:

“Η εγκατάσταση και κατασκευή της νέας Ναυτικής Βάσης Παγασητικού στη θέση Άγιος Ιωάννης Αλμυρού, παίρνει σάρκα και οστά. Είναι μια πραγματικότητα!
Αφού ολοκληρώθηκε ο σχετικός νομικος έλεγχος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς ενέκρινε σήμερα τη σκοπιμότητα εκπόνησης και τη διαδικασία δημοπράτησης της μελέτης ενός έργου χρηματοδοτούμενου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με στόχο την επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των #ΕΔ.
Η κατασκευή του Νέας Ναυτικής Βάσης του Πολεμικού μας Ναυτικού, στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδιασμού του #ΓΕΕΘΑ, συνιστά έργο στρατηγικής σημασίας για την αμυντική θωράκιση της #πατρίδας μας, με ευρύτερο αναπτυξιακό χαρακτήρα και πολλαπλά αντισταθμιστικά οφέλη για την περιοχή του Αλμυρου και ολοκλήρου του νόμου Μαγνησίας”.


e-thessalia.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά