Βόλος: Τον αναζητούσαν ο ανακριτής και ο στρατιωτικός εισαγγελέαςastynomia© Παρέχεται από: Protothema.gr

Σε μπελάδες που δεν είναι μόνο ποινικοί αλλά και... στρατιωτικοί, μπήκε ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στον Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας το μεσημέρι της Τετάρτης, σε εκτέλεση ενός εντάλματος βίαιης προσαγωγής που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Αμαλιάδας.

Εκτός από την ποινική κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από δύο ή περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας για ανυποταξία.

Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος έδωσε εντολή μετήχθη στην Ηλεία για να απολογηθεί για το ποινικό αδίκημα που κατηγορείται και στη συνέχεια να προσαχθεί στην στρατιωτική δικαιοσύνη.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά