Έκτακτο επίδομα στους πυροσβέστες επεξεργάζεται η κυβέρνηση - Τα τρία σενάριαΈκτακτο επίδομα στους πυροσβέστες επεξεργάζεται η κυβέρνηση - Τα τρία σενάρια© Newsbomb

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα έκτακτο επίδομα για τους πυροσβέστες, ανάμεσα στα μέτρα στήριξης που θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ.

Τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη επεξεργάζονται μέτρο στήριξης για τους πυροσβέστες. Μία κίνηση ανάλογη με αυτή του Δεκεμβρίου του 2021 για τους υγειονομικούς και αυτή του Δεκεμβρίου του 2022 για τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς, έτσι και τώρα όλα δείχνουν πως θα υπάρξει επίδομα για τους πυροσβέστες.

Θα πρόκειται για μία έκτακτη ενίσχυση, σαν επιβράβευση για την υπερπροσπάθεια που έκαναν άπαντες στο Πυροσβεστικό Σώμα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Το επίδομα δεν έχει «κλειδώσει» και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, τρία είναι τα σενάρια που επεξεργάζονται στην κυβέρνηση.
Να δοθεί ως ένα Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων
Να δοθεί επίδομα αναλογικά με τη θέση (τον βαθμό)
Καταβολή άμεσα οριζόντιου επιδόματος για όλους


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά