Στελέχη του Στρατού Ξηράς έσωσαν 14χρονο από πνιγμo

 

Παραλίγο τραγωδία σε παραλία της…  

Ξάνθης, όταν 14χρονος κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από πνιγμό, ανακτώντας τις αισθήσεις του μετά από τιτάνια προσπάθεια δύο στελεχών του Στρατού Ξηράς, που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 13.00, στην παραλία Μαγγάνων της Ξάνθης, όταν οι Επαγγελματίες Οπλίτες , Επιλοχίας ΤΘ της 25 Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Νίκος Τεϊμουρίδης και ο ΕΠΟΠ Στρατιώτης του Νομικού Σώματος Τσακιράκης Λάμπρος που υπηρετεί σε μονάδα στρατολογίας της Αθήνας, εντόπισαν την ώρα που κολυμπούσαν 14χρονο ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του και κινδύνευε η ζωή του.

Άμεσα τα δύο στελέχη μετέφεραν το νεαρό στην παραλία, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να επανέλθει, αφού ξεκίνησε να χτυπά η καρδιά του. Παράλληλα με τις πρώτες βοήθειες κλήθηκε και το ΕΚΑΒ, μεταφέροντας το παιδί το οποίο ανήκει στη μουσουλμανική κοινότητα, στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου έχει καταγραφεί το συμβάν, γλιτώνοντας από βέβαιο θάνατο.


Στελέχη του Στρατού Ξηράς έσωσαν 14χρονο από πνιγμo - Οδηγός Πιερίας (odigos-pierias.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά