Στην «φωλιά των Canadair» οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑ© Παρέχεται από: enikos.gr

Δίπλα στους πιλότους αλλά και τους τεχνικούς της Μοίρας όπου ανήκαν οι δύο πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας – πλήρωμα του μοιραίου Canadair που συνετρίβη την Τρίτη (25/07) στην Κάρυστο βρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Κοντά στα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροπλάνων Canadair, στην 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/07) ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Το κλίμα ήταν βαρύ κι ο λόγος της επίσκεψής τους ήταν για να σταθούν στο πλευρό όλων των πιλότων, που θρηνούν τους συναδέλφους και φίλους τους.«Ημέρα οδύνης για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πολεμική Αεροπορία μετά την πτώση του Canadair CL-215 και την απώλεια του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, την ώρα που έδιναν μάχη για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην Κάρυστο. Οι σκέψεις μας στους οικείους τους! Δεν υπάρχουν λόγια!» έγραψε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με τον Αρχηγό ΓΕΑ επισκέφθηκαν και τους τεχνικούς της αεροπορικής βάσης της Ελευσίνας, που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη ώστε τα αεροπλάνα και κάθε πτητικό μέσο της Πολεμικής Αεροπορίας να είναι αξιόπλοο όταν φτάνει στα χέρια του κάθε πιλότου.

Ο Στρατηγός Φλώρος επανέλαβε την εμπιστοσύνη που έχει στα πληρώματα των αεροπλάνων αλλά και τους τεχνικούς, τονίζοντας πόσο υπερήφανος είναι για το έργο που επιτελούν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά