Δένδιας: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο




Δένδιας: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο© CNN.gr

Κατεπείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας για τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα σε δηλώσεις του πως αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν.

Ειδικότερα, κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών στην Αγχίαλο ζήτησε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

Όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του πριν από λίγο, ο κ. Δένδιας έχει ήδη λάβει αναλυτική έγγραφη ενημέρωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

«Το τι συνέβη θα διερευνηθεί ν ενδελεχώς και οι ευθύνες θα αποδοθούν στο ακέραιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας. Διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξε θέμα ασφάλειας για την Πτέρυγα Μάχης.



«Ζήτησα έλεγχο των συστημάτων πυρασφάλειας όλων των στρατοπέδων και των πάσης φύσεως εγκαταστάσεων καθώς και επανέλεγχο των σχεδίων πυρασφαλείας των μονάδων και των τριών κλάδων» υπογράμμισε ο υπουργός.

Η ασφάλεια του προσωπικού, των εγκαταστάσεων και του υλικού είναι διαχρονική προτεραιότητα των ελληνικών κυβερνήσεων και ύψιστη προτεραιότητα για την παρούσα κυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Δένδιας.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά