Συναγερμός σε αποθήκη πυρομαχικών στην Κάρπαθο

στρατός© Παρέχεται από: enikos.gr

Αναδύονται καπνοί, εκκενώθηκε το Στρατόπεδο, στο σημείο και η πυροσβεστική.

Tου Χρήστου Μαζανίτη

Σε συναγερμό βρίσκεται η Διοίκηση Στρατοπέδου στην Κάρπαθο με την πυροσβεστική να μεταβαίνει στο σημείο, όταν διαπιστώθηκε ότι αναδύονται καπνοί από αποθήκη πυρομαχικών.

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ: «κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης 25 Ιουλίου 2023 μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη πυρομαχικών στο Στρατόπεδο της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Καρπάθου, διαπιστώθηκε ύπαρξη καπνού. Στο σημείο βρίσκεται και ενεργεί εκτελώντας τις προβλεπόμενες ενέργειες προσωπικό του Στρατού Ξηράς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι καπνοί αυτή τη στιγμή έχουν πάψει να βγαίνουν από την αποθήκη πυρομαχικών. Στο σημείο βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες κάνουν προληπτική ρίψη νερού. Ωστόσο το στρατόπεδο βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά