Ποιος θα καλύψει το κενό Χαρδαλιά στο υπουργείο Εθνικής ΆμυναςΦλώρος Χαρδαλιάς© Παρέχεται από: enikos.gr

Αλλάζει ο Προγραμματισμός για τις επιθεωρήσεις των αποθηκών των ενόπλων δυνάμεων σε όλη την Ελλάδα μετά την κάθοδο του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής. Τι θα γίνει με την θέση του υφυπουργού.

του Χρήστου Μαζανίτη

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι επισκέψεις του Υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου, σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, αναβάλλονται.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανακοινωθεί σε αυριανή ενημέρωση.

Όπως όλα δείχνουν έχει κλειδώσει η υποψηφιότητά του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η θέση του υφυπουργού εθνικής άμυνας θα παραμείνει κενή μέχρι το πέρας των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το χαρτοφυλάκιο του Νίκου Χαρδαλιά θα μεταφερθεί στον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά