Τιμήθηκε από τους Διαβιβαστες η μνήμη του Αγίου Παϊσίου




Το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουλίου, γιορτάστηκε με λαμπρότητα στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου η εορτή του Αγίου Παϊσίου, παρουσία των πρώην Α/ΓΕΣ Κ. Ζιαζιά και Κ. Γκίνη, τριών Αντιστρατήγων και πολλών ανωτάτων-ανωτέρων αξιωματικών, υπαξιωματικών, του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων, πολλών αποστράτων και οικογενειών, καθώς και πολιτικών αρχών της περιοχής. Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος (παλιός Διαβιβαστής). 
Ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Παϊσίου. 
Παράλληλα έγινε επίδειξη σύγχρονων μέσων τηλεπικοινωνιών.
Παρών και ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Γεώργιος Πολυμερόπουλος, ο αρχαιότερος επιζών Διαβιβαστής, ο οποίος τιμήθηκε απο τον Διευθυντή ΔΔΒ/ΓΕΣ Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Γκιζάνη για την προσφορά του στο Οπλο απο το 1946 που κατατάχθηκε στο ΚΕΔ ως Εθελοντής Δεκανέας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά