Βατραχάνθρωποι του Π.Ν εξουδετερώνουν βλήμα του Β' Παγκόσμιου Πολέμου στην ΑντίπαροΕντυπωσιακές εικόνες από την εξουδετέρωση πυρομαχικού το οποίο βρισκόταν ένα μέτρο από την ακτή και 100 μέτρα από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην Αντίπαρο, κατέγραψε βίντεο του protothema.gr. Το σημείο όπου βρισκόταν το βλήμα που χρονολογείται από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και για τον λόγο αυτό διατάχθηκε να γίνει η άμεση μεταφορά του σε ασφαλές σημείο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Την επιχείρηση οργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό με την συνδρομή της διοίκησης υποβρυχίων καταστροφών η οποία έστειλε ομάδα εξουδετέρωσης ναρκών. Το βλήμα αφού μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο εξουδετερώθηκε.


4759b25e-6561-40c2-89b1-a85b0bb62f42© Παρέχεται από: Protothema.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά