Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Εύελπι που «έσβησε» σε στρατιωτική άσκηση

evelpis-0© Παρέχεται από: Protothema.gr

Στις 11 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία του 20χρονου Εύελπι Γιώργου Χατζηιωνά, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη Ρεντίνα.

Ο 20χρονος μετείχε σε πορεία 7 χιλιομέτρων και έχασε τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης οι οποίες ήταν άκαρπες. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια.

Η οικογένεια του Εύελπι έχει ζητήσει η κηδεία να γίνει στην απουσία δημοσιογράφων, φωτογράφων και κάθε δημοσιότητας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ναό της Αγίας Σοφίας στη Λευκωσία στη παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, του υπουργού Άμυνας και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ενικής Φρουράς. Στρατιωτικό απόσπασμα θα αποδώσει τιμές.

Με απόφαση της κυβέρνησης η κηδεία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη.msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά