Ένοπλες Δυνάμεις: Ολοκληρώνεται η εκπαίδευση 136 στελεχών που θα ενισχύσουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας

ekav© Παρέχεται από: Protothema.gr

Ολοκληρώνονται μέχρι την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπαιδεύσεις 136 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για την ενίσχυση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και των Κέντρων Υγείας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει γίνει το 95% των εκπαιδεύσεων. Οι εκπαιδεύσεις των στελεχών είναι 12ώρες και αφορούν μόνο την παροχή πρώτων βοηθειών, ώστε ως οδηγοί των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας να συνδράμουν το υγειονομικό προσωπικό, που θα επιχειρεί στα επείγοντα περιστατικά των περιοχών τους.

Τα 136 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στελεχώνουν 43 Κέντρα Υγείας ανά την Ελλάδα. Για τα υπόλοιπα στελέχη που προβλέπει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - 199 στον αριθμό - θα ακολουθήσει εκπαίδευση τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση των ασθενοφόρων, ώστε να βγαίνουν περισσότερα οχήματα στο δρόμο και να υπάρχει άμεση ανταπόκριση, χωρίς καθυστερήσεις στις διακομιδές.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά