Στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών Συλλόγων Καταχωρήθηκε ο ΣΑΣΜΥ

 




  Το ΔΣ του ΣΑΣΜΥ μετά από συντονισμένες ενέργειες ολοκλήρωσε την απόφαση που έλαβε η Γενική συνέλευση την 12 Φεβρουαρίου 2023 όπου το εξουσιοδοτούσε να πράξει ότι απαιτείται για την δημιουργία Τράπεζας Αίματος.
   O ΣΑΣΜΥ καταχωρήθηκε στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών Συλλόγων με την ονομασία: Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) με κωδικό: 16501. Σύμφωνα με οδηγίες που έλαβε το ΔΣ από το Εθνικό Κέντρο αιμοδοσίας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία έπρεπε γίνει διασύνδεση με κάποιο νοσοκομείο το οποίο βρίσκεται στην έδρα του συνδέσμου. Η Τράπεζα Αίματος διασυνδέθηκε με το Νοσοκομείο Τρικάλων.
    Με την ολοκλήρωση πλέον των διαδικασιών το ΔΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα Μέλη και τους φίλους του ΣΑΣΜΥ ότι τους δίνεται η δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν να προσφέρουν αίμα υπέρ της τράπεζας αίματος του ΣΑΣΜΥ σε οποιαδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας ζητώντας απλά αυτό να καταχωρηθεί υπέρ του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) δίνοντας τον Κωδικό:16501
   Η απόφαση για την δημιουργία Τράπεζα που έλαβε η Γενική συνέλευση αποτελεί την ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης. Το ΔΣ ζητά να στηριχθεί από όλους η προσπάθεια για την δημιουργία ενός ικανοποιητικού αποθέματος ώστε σε μία δύσκολη στιγμή να μπορέσουμε να προσφερουμε και να στηρίξουμε άμεσα όποιον έχει πρόβλημα.
    Ο ΣΑΣΜΥ θα ενημερώσει τα Μέλη και τους Φίλους του για την ημερομηνία που το ΔΣ θα ορίσει μετά από απόφαση του ως ημέρα δράσης μαζικής Αιμοδοσίας πανελλαδικά. Παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί μπορεί από σήμερα να προσφέρει Αίμα υπέρ της Τράπεζας Αίματος του ΣΑΣΜΥ δίνοντας τον Κωδικό : 165501 κατά την καταχώρηση στο κέντρο αιμοδοσίας που θα προσέλθει. 

 “ΔΩΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ”

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά