Καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες σε υπηρεσία του στρατού είχε ο Συνταγματάρχης

 




«Έκανα τις ληστείες γιατί είχα οικονομικά προβλήματα. Δεν είχα συνεργό, πάρκαρα το αυτοκίνητο μου μερικά τετράγωνα πιο κάτω και πήγαινα με τη χειροβομβίδα. Έφευγα με τα πόδια από την τράπεζα και στη συνέχεια επιβιβαζόμουν στο αυτοκίνητο» με αυτά τα λόγια ο εν ενεργεία συνταγματάρχης επιχείρησε να δικαιολογήσει στους αξιωματικούς του Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής τις πράξεις του.

Ο 53χρονος, πατέρας ενός παιδιού, τον τελευταίο μήνα είχε ληστέψει με χειροβομβίδα τράπεζες στη Νέα Σμύρνη, τη Δάφνη και- τελευταία- την Αργυρούπολη ενώ εξετάζεται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες επιθέσεις.

Ο συνταγματάρχης υπηρετούσε σε οικονομική υπηρεσία του Στρατού εντός του λεκανοπεδίου, το τελευταίο διάστημα είχε πέσει σε δυσμένεια καθώς σε βάρος του υπήρχαν καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες και οι πληροφορίες λένε πως είχε μπει στη διαδικασία της αποστρατείας στις επόμενες κρίσεις.

Ο «μοναχικός ληστής με τη χειροβομβίδα» όπως τον αποκαλούσαν οι αστυνομικοί, είχε μπει στο στόχαστρο της Ασφάλειας και έτσι, όταν χτύπησε στις 09:40 το υποκατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου, και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με την απειλή χειροβομβίδας κινήθηκαν άμεσα, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

protothema

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά