Αλεξανδρούπολη: Εκτροχιάστηκε τρένο με άρματα

 


Εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε σήμερα το πρωί λίγο στρατιωτικό υλικό του ΝΑΤΟ  από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προς τις βαλκανικές και βαλτικές χώρες, υπήρξε  στην περιοχή του Γαλλικού Σταθμού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε πρόβλημα με το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν οι Αμερικανοί στρατιωτικοί που είναι επιφορτισμένοι με την μεταφορά του στρατιωτικού υλικού και όχι σε κάποιο από τα υπόλοιπα τα οποία είχαν τεθωρακισμένα αλλά και κοντέινερ που πρόσφατα ξεφόρτωσε στο λιμάνι το Αμερικανικό μεταγωγικό πλοίο ENDURANCE.

Στο σημείο βρίσκονται από την στιγμή του εκτροχιασμού γερανοί και άλλα μηχανήματα προκειμένου να επαναφέρουν τον συρμό στις ράγες και να συνεχίσει το ταξίδι του, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας για ευνόητους λόγους.

Αλεξανδρούπολη: Εκτροχιάστηκε τρένο με άρματα | XanthiPost

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά