Με το ελληνικό εθνόσημο καίγονται «σαν λαμπάδες» στην ουκρανική πεδιάδα τα «ελληνικά» ΤΟΜΑ BMP-1

Μαρτυρία αξιωματικού ε.α.: «Πριν τα στείλουν στον Ζελένσκι τους άλλαξαν όλες τις μπαταρίες που εμείς ζητούσαμε χρόνια»


«Πονάει η καρδιά» των Ελλήνων στρατιωτικών βλέποντας τα ΤΟΜΑ BMP-1P του Ελληνικού Στρατού να καίγονται σαν λαμπάδες στις ουκρανικές πεδιάδες υπηρετώντας το καθεστώς Ζελένσκι.


Αλλά δύο κτυπήθηκαν από ρωσικά αντιαεροπορικά φορητά αντιαρματικά όπλα, ενώ στο ένα έχει μείνει ακόμα επάνω το εθνόσημο.

Τα έστειλαν τόσο βιαστικά στην μάχη που δεν πρόλαβαν ούτε να τα βάψουν ή να αφαιρέσουν το εθνόσημο, Τόσο πολύ «το σέβονται» στην κυβέρνηση και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετέπειτα προφανώς, έγινε αδέξια προσπάθεια να το σβήσουν, ενώ προσέθεσαν και το ουκρανικό εθνόσημο, τον διπλό πέλεκυ.

Τα νησιά έχουν απομείνει ακάλυπτα αφού «δεν αντικαταστάθηκαν» όπως παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος έστειλε τα ελληνικά όπλα στον Ζελένσκι,

Άλλο ένα δέχθηκε βολή από το ρωσικό πυροβολικό και καταστράφηκε.


Έλληνας αντιστάτηγος ε.α. που είχε ως Ταξίαρχος στην διοίκησή του σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου τα συγκεκριμένα ΤΟΜΑ δήλωσε στο pronews.gr: «Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα διατηρήσουμε σε άριστη επιχειρησιακή κατάσταση για να τα δώσουν στον Ζελένσκι δωρεάν μάλιστα.

Δεν είχαμε μπαταρίες και κάναμε πατέντες για να έχουμε επιχειρησιακά, αλλά πριν τα αρπάξουν από τους στρατώνες και τα στείλουν στην Ουκρανία, ως δια μαγείας εμφανίστηκαν δύο φορτηγά με μπαταρίες και αντικαταστάθηκαν όλες οι παλιές.


Για εμάς δεν είχαν υλικό, για τον Ζελένσκι, είχαν»…Με το ελληνικό εθνόσημο καίγονται «σαν λαμπάδες» στην ουκρανική πεδιάδα τα «ελληνικά» ΤΟΜΑ BMP-1 | Defencenet
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά